Певецът Венци Венц, част от музикалното дуо Павел и Венци Венц“,

...
Певецът Венци Венц, част от музикалното дуо Павел и Венци Венц“,
Коментари Харесай

Нова звездна раздяла на хоризонта?

Певецът Венци Венц, част от музикалното дуо " Павел и Венци Венц “, и половинката му Мая Вангелова се развеждат. Причината за разлъката е повече от тривиална - несходства в характерите. От месеци насам младите родители не се схващат и кавги съпътстват всекидневието им. Давайки си време, те въпреки всичко схващат, че за богатството на всички би било да слагат финален завършек на връзката си. Това се случва по-малко от година откакто на бял свят се появи синът им Ноа.

Момченцето проплака през август 2022-ра, а по-това време Венци и Мая се носеха на крилете на любовта. Според техни близки щастието бързо е напуснало дома им, като мнозина от тях подозират, че причина не са единствено разликите посред им, а и бурният живот на хитовия реализатор, който постоянно пътува и се среща с голямата си почитател маса.

Известен факт " е, че той е човек на живота, обича да се забавлява през лятото и не отхвърля задължения, изключително такива, които му носят дивиденти в работен проект. Неотдавна с колегата му на сцена се снабдиха с домашно студио, поместено в дома на Павката. Извън тандема, той показа, че мечтае за соло кариера и желае да осъществя това, което постоянно музата му диктува, припомня  " Галерия “.

Артистичният живот изглеждал привлекателен за Мая първоначално, която по-късно осъзнала, че макар голямата помощ на Венци - тя има своите съществени отговорности, само че съчетани с неналичието на споделени моменти с обичания, всички те се оказали по-скоро отрицателно отклоняване от другояче обещанията за щастлив семеен живот. Към момента за разлъката знаят единствено най-близките им другари, като се чака самият Венци да разгласи новината в ефирен ефир.

Припомняме, че той има щерка - Агуая, с която го подари някогашната му възлюбена Мелани. Към днешна дата тя бяга от светлините на прожекторите и въобще от медийното внимание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР